• Müşteri Memnuniyeti
  • Kalite Yönetimi
  • Çevre Yönetimi
  • İnsan Kaynakları
  • Sipariş Formu
  • FIRINCILIK MERKEZİ
  • enEnglish
  • trTürkçe
Mauri Maya
  • ANASAYFA
  • MAURI HAKKINDA
    • HAKKIMIZDA
    • MAURI’DEN HABERLER
  • ÜRÜNLERİMİZ
    • Mayalar
    • Ekmekçilik ve Unlu Gıda Bileşenleri
    • Türev Ürünler
  • İLETİŞİM
Bir Sayfa Seçin

Çavdar Ekmeği

FORMÜLHAMUR
MAURİ ÇAVDAR EKMEK MİKSİ100
MAURİ MAYA3
Su60
Toplam hamur : kg163
PROSESYoğurma :hızlı mikser de 3 dk.yavaş + 15 dk. hızlı devirde
Hamur sıcaklığı :25°C
Ön dinlendirme :15 dk.
Kesme/Tartma :400 gr
Yuvarlama
Dinlendirme :15 dk.
Şekil verme
Fermantasyon :60 dk. / 35°C / %75 nem
Pişirme :25 dk. / 210°C

REÇETELER

  • Somun Ekmek
  • Hamburger Ekmeği
  • Uzun Raf Ömürlü Çok Tahıllı Ekmek
  • Pide
  • Dilimli Tost Ekmeği
  • Tam Buğday Ekmeği
  • Çavdar Ekmeği
Mauri Kalite Belgeleri
An AB MAURI Business | MAURİ Maya Sanayi A.Ş © 2017 | Gizlilik Politikası | Çerez Politikası

TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi

Mauri Maya size daha iyi hizmet sunabilmek için websitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Sitemizi kullanmaya devam ettiğiniz taktirde Çerez Politikamızı ve Gizlilik Politikamızı kabul etmiş olursunuz.TamamDaha fazla bilgi al