Dilimli Tost Ekmeği

FORMÜL | HAMUR | |
Un | 100 | |
MAURİ PRO Maya | 3 | |
Şeker | 5 | |
Su | 60 | |
Tuz | 1,3 | |
Margarin | 5 | |
Gluten | 1,5 | |
Süt tozu | 2 | |
Kalsiyum propiyonat | 1 | |
Toplam hamur : kg | 178,8 | |
PROSES | Yoğurma : | hızlı mikser de 3 dk.yavaş + 17 dk. hızlı devirde |
Hamur sıcaklığı : | 25°C | |
Ön dinlendirme : | 10 dk. | |
Kesme/Tartma : | 575 gr | |
Yuvarlama | ||
Dinlendirme : | 15 dk. | |
Şekil verme : | uzun baston- kapaklı tost kalıbı içerisinde | |
Fermantasyon : | 75 dk. / 35°C / %75 nem | |
Pişirme : | 45 dk. / 200°C |