Ekmekçilik ve Unlu Gıda Bileşenleri

EKMEK MİKSLERİ


“Ekmeğe Değer”

Ekmeklerimize değer katmak için kaliteli mikslerimiz ile her zaman olduğu gibi fırıncılarımızın yanındayız.
Tüketici taleplerine ve pazar beklentilerine yönelik, yenilikçi bir bakış açısıyla geliştirilen yeni ürünlerimizle, harika lezzetler yaratabilirsiniz.

 

Bol Tahıllı Ekmek Miksi

Bol Tahıllı Ekmek Miksi

Bol Tahıllı Ekmek için %100 karışım.

Çavdarlı Ekmek Karışımı

Çavdar Ekmeği Miksi

Çavdarlı Ekmek için %100 karışım.

Tam Buğday Ekmek Karışımı

Tam Buğday Ekmeği Miksi

Tam Buğday Ekmeği için %100 karışım.

Alman Çavdar Ekmeği Miksi - Mauri Maya

Alman Çavdar Ekmeği Miksi

Yoğun çavdar oranı ve toz çavdar ekşi mayası ile zenginleştirilmiş, kokusu ve tadı özel gerçek çavdar ekmeği.

Safranbolu Ekmeği Miksi - Mauri Maya

Safranbolu Ekmeği Miksi

Batı Karadeniz Bölgesi kırmızı buğdaylarından, tam öğütülmüş haliyle ve ekşi mayası ile zengin vitamin ve mineralli yöresel ekmek.

Tarhanalı Beypazarı Ekmeği Miksi - Mauri Maya

Tarhanalı Beypazarı Ekmeği Miksi

Beypazarı Bölgesinin mis gibi tarhana ununu da içeren besin kaynağı ekmek. Kendine has tat, koku ve rengi ile sofraların baş tacı yöresel lezzet.

Sarıbuğday Ekşili Ekmek Miksi - Mauri Maya

Sarıbuğday Ekşili Ekmek Miksi

Güneydoğu Anadolunun bereketli ve zengin topraklarından sofralara eşsiz tat ve kokuda makarnalık buğdaydan harika ekmekler. Tadına doyamayacağınız lezzet.

Trabzon Ekmeği Miksi - Mauri Maya

Trabzon Ekmeği Miksi

Karadeniz yöresinin meşhur eşsiz lezzet ve aroması sizlerle.

Mor Ekmek Miksi - Mauri Maya

Mor Ekmek Miksi

Mor meyve ve sebzelerin özleri ve unları ile hazırlanmış, antosiyanin ve flavonoidler gibi değerli besin yapıtaşlarını içeren ve covidle savaşan sağlıklı ekmek.

Siyez Ekmeği Miksi - Mauri Maya

Siyez Ekmeği Miksi

Anadolunun binlerce yıllık eşsiz mirası siyez buğdayı sofralarınızla buluşuyor. Yüksek lif oranı, düşük gluten içeriği ve değerli mineralleri ile ekşi mayası ve kendine has tadı ile aradığınız lezzet ve sağlık.

Mauri Köy Ekmeği Miksi

Köy Ekmeği Miksi

Köy Ekmeği için %100 karışım.

Mauri Anadolu Çavdar Ekmeği için Özel Amaçlı Un

Çavdar Ekmeği için Özel Amaçlı Un

Çavdar ekmeği için özel geliştirilmiş un karışımı.

Mauri Anadolu Ciabatta Dark (20 x 500 g)

Ciabatta Dark

Kahve ve koyu renkte her türlü ekmek üretimi yapmak için aradığınız her şey. Kendinden ekşi mayalı bir premiks olan bu karışım ile fıstık tadı ve lezzetiyle muhteşem lezzetler hem fırınınızı hem de mutfakları eşsiz kokularla coşturacaktır.

Mauri Anadolu Ciabatta Mild (20 x 500 g)

Ciabatta Mild

Krem ve beyaz renk tonlarında her türlü ekmek çeşidinde ve İtalyan ciabatta, Fransız baget gibi avrupa lezzetlerinde de harikalar yaratmak için otantik ve rustik görüntü ve tatlar içeren premiks. İşinizin en büyük yardımcısı.


EKMEK GELİŞTİRİCİLER


“Profesyonel Lezzetler İçin”

Mauri Anadolu Ekmek Geliştiricileri, ekmek yapım sürecinde un, sıcaklık, nem ve işçilik gibi değişkenleri kontrol altında tutmanıza yardımcı olur.
Mauri Anadolu Ekmek Geliştiricileri, pişirdiğiniz her üründe istediğiniz sonuçlara ulaşmanıza yardımcı olur.

 

N

İyi Görünüm

N

Düşük Maliyet

N

Uygun Yapı

N

Lezzet

N

Uzun Raf Ömrü

N

Yüksek Kalite

Mauri Pro 5000 Ekmek Geliştirici

Mauri Anadolu PRO 5000

Her türlü una uygun, enzim bazlı un işlem maddesidir. E-kodu olmadığı için tüm ekmek ve ekmek çeşitlerinde kullanılabilir.

Mauri Pro 7000 Ekmek Geliştirici

Mauri Anadolu PRO 7000

Çeşit ve paketli ekmek yapımı için un işlem maddesidir. Düşük kullanım oranı sayesinde maliyet avantajı sağlar.


SÜSLEME ÜRÜNLERİ


Ekmek Süsleme Ürünü - Mauri Maya

Ekmek Süsleme Ürünü

Ekmek üzeri ve tüm unlu mamulleri süsleme ve dekore etmek için özenle hazırlanmış karışımdır.

Ayçekirdek İçi - Mauri Maya

Ayçekirdek İçi

Ekmek üzeri ve tüm unlu mamulleri süsleme ve dekore etmek için özenle seçilmiş ayçekirdeği içidir.


TAHIL ÜRÜNLERİ


Tam Buğday Unu - Mauri Maya

Tam Buğday Unu

%100 ekmeklik esperia cinsi buğdaydan tam öğütülmüş buğday unudur.

Çavdar Unu - Mauri Maya

Çavdar Unu

İç Anadolu Bölgesinden özenle seçilmiş çavdar tanesinin tam olarak öğütülmesi ile elde edilmiştir.

Mısır Unu - Mauri Maya

Mısır Unu

%100 yerli mısırdan ekmeklik özelliği yüksek, sarı köy unudur.

Sarı Buğday Unu - Mauri Maya

Sarı Buğday Unu

Güneydoğu Anadolu Bölgesinin kaliteli makarnalık buğdayından özenle üretilmiş, ekmeklik özelliği yüksek durum buğday unudur.


FONKSİYONEL ÜRÜNLER


Mauri Kalsiyum Propiyonat

Kalsiyum Propiyonat

Kalsiyum Propiyonat (E 282), unlu mamullerinde küf önleyici ve koruyucu olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Ayrıca çikolatalı ürünlerde, işlenmiş peynirlerde ve meyvelerde koruyucu olarak kullanılır.

Mauri Deaktif Maya

Glutazyme D - Deaktif Maya

Deaktif mayamız Glutazyme D, özellikle kaliteli ve gluten yapısı güçlü unlarla hazırlanan hamurlarda esnekliği artırır. Glutazyme D sayesinde hamur daha çabuk olgunlaşır, daha kolay açılır ve şekil alır.


MALT ÜRÜNLERİ & HAMUR EKŞİLERİ


Mauri Anadolu Çavdar Ekşisi - Sıvı

Çavdar Ekşisi - Sıvı

Fermente edilmiş, özel tat ve kokuda inaktif sıvı çavdar ekşisidir.

Mauri Anadolu Çavdar Ekşisi - Toz

Çavdar Ekşisi - Toz

Sıvının kuru formudur.

Mauri Anadolu Buğday Ekşisi - Sıvı

Buğday Ekşisi - Sıvı

Tam buğday unundan fermente edilip, inaktif edilmiş özel tat ve kokuda tam buğday sıvı ekşisidir.

Mauri Anadolu Buğday Ekşisi - Toz

Buğday Ekşisi - Toz

Sıvının kuru formudur.

Mauri Anadolu Dark Malt Unu

Dark Malt Unu

Arpa maltından, tekniğine uygun olarak kavrulmuş koyu renkli undur.

Mauri Anadolu Fermente Malt Unu - Rogenna

Fermente Malt Unu - Rogenna

Arpa maltının fermente edilip, özel tat, koku ve aromalar kazandırılmış koyu malt unudur.