Alman Çavdar Ekmeği Miksi

%100 Karışım / 20 KG Kraft Torba

Yoğun çavdar oranı ve toz çavdar ekşi mayası ile zenginleştirilmiş, kokusu ve tadı özel gerçek çavdar ekmeği.

İçindekiler:
Çavdar unu, tam buğday unu, fermente çavdar unu, çavdar ekşi hamur unu, fermente edilmiş arpa malt unu, tuz, enzim (fungal alfa amilaz, lipaz, hemiselülaz) – (Gluten içerir.)

Kullanım Bilgisi

Mauri Anadolu Alman Çavdar Ekmeği Miksi: 20 KG
Mauri Maya: 0,6 KG
Su: 14 Lt
Yoğurma Süresi

Yoğurma Süresi

Spiral Mikserde 4 dk. yavaş + 4 dk. hızlı

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı

22 – 24 °C

Pişirme Süresi

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 220 °C de 35 – 40 dk.