Bol Tahıllı Ekmek Miksi

%100 Karışım / 20 KG Kraft Torba

Bol Tahıllı Ekmek için %100 karışım.

İçindekiler:
Buğday unu, çavdar unu (%6,4), tam buğday unu, arpa unu (%6,4), darı (%5,1), ayçekirdek içi, susam, keten tohumu, mısır irmiği, kavrulmuş buğday maltı unu, enzim (fungal alfa amilaz, lipaz, hemiselülaz) – (Gluten ve susam içerir.)

Kullanım Bilgisi

Mauri Anadolu Bol Tahıllı Ekmek Miksi: 20 KG
Mauri Maya: 0,6 KG
Tuz: 0,3 KG
Su: 12 – 12,5 Lt
Yoğurma Süresi

Yoğurma Süresi

Spiral Mikserde 3 dk. yavaş + 5-6 dk. hızlı

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı

23 – 25 °C

Pişirme Süresi

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 230 °C de 25-30 dk.