Çavdar Ekmeği için Özel Amaçlı Un

20 KG Kraft Torba / İsteğe Bağlı Kullanım

Çavdar ekmeği için özel geliştirilmiş un karışımı.

İçindekiler:
Buğday unu, çavdar unu, kavrulmuş malt unu, gluten, enzim (fungal alfa amilaz, hemiselülaz) – (Gluten içerir. Eser miktarda susam içerebilir.)

Kullanım Bilgisi

Mauri Anadolu
Çavdar Ekmeği için Özel Amaçlı Un:
20 KG
Mauri Maya: 0,6 KG
Tuz: 0,3 KG
Su: 12 – 12,5 Lt
Yoğurma Süresi

Yoğurma Süresi

Spiral Mikserde 3 dk. yavaş + 5-6 dk. hızlı

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı

23 – 25 °C

Pişirme Süresi

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 240 °C de 25-30 dk.