Siyez Ekmeği Miksi

%100 Karışım / 20 KG Kraft Torba

Anadolunun binlerce yıllık eşsiz mirası siyez buğdayı sofralarınızla buluşuyor. Yüksek lif oranı, düşük gluten içeriği ve değerli mineralleri ile ekşi mayası ve kendine has tadı ile aradığınız lezzet ve sağlık.

İçindekiler:
Siyez tam buğday unu, tam buğday unu, siyez ekşi hamur unu, arpa malt unu, tuz, enzim (fungal alfa amilaz, lipaz, hemiselülaz) – (Gluten içerir.)

Kullanım Bilgisi

Mauri Anadolu Siyez Ekmeği Miksi: 20 KG
Mauri Maya: 0,6 KG
Su: 13,5 Lt
Yoğurma Süresi

Yoğurma Süresi

Spiral Mikserde 3 dk. yavaş + 6 dk. hızlı

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı

22 – 24 °C

Pişirme Süresi

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 220 °C de 25 – 30 dk.