Hamburger Ekmeği

FORMÜL | HAMUR | |
Un | 100 | |
MAURİ OSMO Maya | 4 | |
Şeker | 8 | |
Su | 60 | |
Tuz | 1,3 | |
Margarin | 5 | |
Gluten | 1,5 | |
Toplam hamur : kg | 179,8 | |
PROSES | Yoğurma : | hızlı mikser de 3 dk.yavaş + 15 dk. hızlı devirde |
Hamur sıcaklığı : | 25°C | |
Ön dinlendirme : | 5 dk. | |
Kesme/Tartma : | 90 gr | |
Yuvarlama | ||
Dinlendirme : | 10 dk. | |
Şekil verme : | bastırılıp disk şekline getirilir | |
Fermantasyon : | 45 dk. / 35°C / %75 nem | |
Pişirme : | 12 dk. / 190°C döner fırın |