• Müşteri Memnuniyeti
  • Kalite Yönetimi
  • Çevre Yönetimi
  • İnsan Kaynakları
  • Sipariş Formu
  • FIRINCILIK MERKEZİ
  • enEnglish
  • trTürkçe
Mauri Maya
  • ANASAYFA
  • MAURI HAKKINDA
    • HAKKIMIZDA
    • MAURI’DEN HABERLER
  • ÜRÜNLERİMİZ
    • Mayalar
    • Ekmekçilik ve Unlu Gıda Bileşenleri
    • Türev Ürünler
  • İLETİŞİM
Bir Sayfa Seçin

Pide

FORMÜLHAMUR
Pidelik Un100
MAURİ PİDE MAYASI2
Su70
Tuz1
Toplam hamur : kg173
PROSESYoğurma :çatal yoğurucu : 10 dk.
Hamur sıcaklığı :25°C
Kazan da Ön dinlendirme :30 dk.
Kesme/Tartma :
Yuvarlama
Pasa üzerinde Dinlendirme :45 - 60 dk.
Şekil verme
Pişirme :10 dk. / 350°C

REÇETELER

  • Somun Ekmek
  • Hamburger Ekmeği
  • Uzun Raf Ömürlü Çok Tahıllı Ekmek
  • Pide
  • Dilimli Tost Ekmeği
  • Tam Buğday Ekmeği
  • Çavdar Ekmeği
Mauri Kalite Belgeleri
An AB MAURI Business | MAURİ Maya Sanayi A.Ş © 2017 | Gizlilik Politikası | Çerez Politikası
Mauri Maya size daha iyi hizmet sunabilmek için websitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Sitemizi kullanmaya devam ettiğiniz taktirde Çerez Politikamızı ve Gizlilik Politikamızı kabul etmiş olursunuz.TamamDaha fazla bilgi al