Çavdar Ekmeği Miksi

%100 Karışım / 20 KG Kraft Torba

Çavdarlı Ekmek için %100 karışım.

İçindekiler:
Buğday unu, çavdar unu (%30), gluten, kavrulmuş buğday maltı unu, enzim (fungal alfa amilaz, lipaz, hemiselülaz) – (Gluten içerir. Eser miktarda susam içerebilir.)

Kullanım Bilgisi

Mauri Anadolu Çavdar Ekmeği Miksi: 20 KG
Mauri Maya: 0,6 KG
Tuz: 0,3 KG
Su: 12 – 12,5 Lt
Yoğurma Süresi

Yoğurma Süresi

Spiral Mikserde 3 dk. yavaş + 5-6 dk. hızlı

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı

23 – 25 °C

Pişirme Süresi

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 230 °C de 25-30 dk.