Ekmekçilik ve Unlu Gıda Bileşenleri

Ekmek Miksleri


“Ekmeğe Değer”

 

Ekmeklerimize değer katmak için kaliteli mikslerimiz ile her zaman olduğu gibi fırıncılarımızın yanındayız.
Tüketici taleplerine ve pazar beklentilerine yönelik, yenilikçi bir bakış açısıyla geliştirilen yeni ürünlerimizle, harika lezzetler yaratabilirsiniz.

 

Bol Tahıllı Ekmek için %100 karışım.

Çavdarlı Ekmek için %100 karışım.

Tam Buğday Ekmeği için %100 karışım

Yoğun çavdar oranı ve toz çavdar ekşi mayası ile zenginleştirilmiş, kokusu ve tadı özel gerçek çavdar ekmeği.

Batı Karadeniz Bölgesi kırmızı buğdaylarından, tam öğütülmüş haliyle ve ekşi mayası ile zengin vitamin ve mineralli yöresel ekmek.

Beypazarı Bölgesinin mis gibi tarhana ununu da içeren besin kaynağı ekmek. Kendine has tat, koku ve rengi ile sofraların baş tacı yöresel lezzet.

Güneydoğu Anadolunun bereketli ve zengin topraklarından sofralara eşsiz tat ve kokuda makarnalık buğdaydan harika ekmekler. Tadına doyamayacağınız lezzet.

Karadeniz yöresinin meşhur eşsiz lezzet ve aroması sizlerle.

Beypazarı Bölgesinin mis gibi tarhana ununu da içeren besin kaynağı ekmek. Kendine has tat, koku ve rengi ile sofraların baş tacı yöresel lezzet.

Anadolunun binlerce yıllık eşsiz mirası siyez buğdayı sofralarınızla buluşuyor. Yüksek lif oranı, düşük gluten içeriği ve değerli mineralleri ile ekşi mayası ve kendine has tadı ile aradığınız lezzet ve sağlık.

Köy Ekmeği için %100 karışım.

Çavdar ekmeği için özel geliştirilmiş un karışımı.

Kahve ve koyu renkte her türlü ekmek üretimi yapmak için aradığınız her şey. Kendinden ekşi mayalı bir premiks olan bu karışım ile fıstık tadı ve lezzetiyle muhteşem lezzetler hem fırınınızı hem de mutfakları eşsiz kokularla coşturacaktır.

Krem ve beyaz renk tonlarında her türlü ekmek çeşidinde ve İtalyan ciabatta, Fransız baget gibi avrupa lezzetlerinde de harikalar yaratmak için otantik ve rustik görüntü ve tatlar içeren premiks. İşinizin en büyük yardımcısı.

Ekmek Geliştiriciler


“Profesyonel Lezzetler İçin”

Mauri Anadolu Ekmek Geliştiricileri, ekmek yapım sürecinde un, sıcaklık, nem ve işçilik gibi değişkenleri kontrol altında tutmanıza yardımcı olur.
Mauri Anadolu Ekmek Geliştiricileri, pişirdiğiniz her üründe istediğiniz sonuçlara ulaşmanıza yardımcı olur.

  İyi Görünüm

  Düşük Maliyet

  Uygun Yapı

  Lezzet

  Uzun Raf Ömrü

  Yüksek Kalite

Her türlü una uygun, enzim bazlı un işlem maddesidir. E-kodu olmadığı için tüm ekmek ve ekmek çeşitlerinde kullanılabilir.

Çeşit ve paketli ekmek yapımı için un işlem maddesidir. Düşük kullanım oranı sayesinde maliyet avantajı sağlar.

Süsleme Ürünleri


Ekmek üzeri ve tüm unlu mamulleri süsleme ve dekore etmek için özenle hazırlanmış karışımdır.

Ekmek üzeri ve tüm unlu mamulleri süsleme ve dekore etmek için özenle seçilmiş ayçekirdeği içidir.

Tahıl Ürünleri


%100 ekmeklik esperia cinsi buğdaydan tam öğütülmüş buğday unudur.

İç Anadolu Bölgesinden özenle seçilmiş çavdar tanesinin tam olarak öğütülmesi ile elde edilmiştir.

%100 yerli mısırdan ekmeklik özelliği yüksek, sarı köy unudur.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinin kaliteli makarnalık buğdayından özenle üretilmiş, ekmeklik özelliği yüksek durum buğday unudur.

Fonksiyonel Ürünler


Kalsiyum Propiyonat (E 282), unlu mamullerinde küf önleyici ve koruyucu olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Ayrıca çikolatalı ürünlerde, işlenmiş peynirlerde ve meyvelerde koruyucu olarak kullanılır.

Deaktif mayamız Glutazyme D, özellikle kaliteli ve gluten yapısı güçlü unlarla hazırlanan hamurlarda esnekliği artırır. Glutazyme D sayesinde hamur daha çabuk olgunlaşır, daha kolay açılır ve şekil alır.

Malt & Hamur Ekşileri


Fermente edilmiş, özel tat ve kokuda inaktif sıvı çavdar ekşisidir.

Sıvının kuru formudur.

Tam buğday unundan fermente edilip, inaktif edilmiş özel tat ve kokuda tam buğday sıvı ekşisidir.

Sıvının kuru formudur.

Arpa maltından, tekniğine uygun olarak kavrulmuş koyu renkli undur.

Arpa maltının fermente edilip, özel tat, koku ve aromalar kazandırılmış koyu malt unudur.