Safranbolu Ekmeği Miksi

%100 Karışım / 20 KG Kraft Torba

Batı Karadeniz Bölgesi kırmızı buğdaylarından, tam öğütülmüş haliyle ve ekşi mayası ile zengin vitamin ve mineralli yöresel ekmek.

İçindekiler:
Tam öğütülmüş kırmızı buğday unu, buğday kırması, nohut ekşi hamur unu, arpa malt unu, tuz, enzim (fungal alfa amilaz, lipaz, hemiselülaz) – (Gluten içerir.)

Kullanım Bilgisi

Mauri Anadolu Safranbolu Ekmeği Miksi: 20 KG
Mauri Maya: 0,6 KG
Su: 13,5 Lt
Yoğurma Süresi

Yoğurma Süresi

Spiral Mikserde 3 dk. yavaş + 6 dk. hızlı

Hamur Sıcaklığı

Hamur Sıcaklığı

22 – 24 °C

Pişirme Süresi

Pişirme Süresi

Buhar verilerek 220 °C de 30 – 35 dk.