Ev tipi 42gr Küp Maya

Kolayca ufalanır, su veya sütte kısa sürede erir ve hamura homojen bir şekilde karışır. Ev tipi poğaça, açma ve unlu mamüllere uygundur.

Ürün özellikleri:

  • 42 g x 2 ad. (1 Paket)
  • 42 g x 4 ad. (1 Paket)
  • 2 ad. x 12 paket (1 Kutu / 24 ad. x 42 g)
  • 4 ad. x 6 paket (1 Kutu / 24 ad. x 42 g)
  • 1 Kutu x 8 ad. (1 Koli / 192 ad. x 42 g)
  • 1 Koli x 50 ad. (1 Palet)
ÜRÜN ADI Küp Yaş Hamur Mayası
BİLEŞENLER Maya (Saccharomyces cerevisiae), su
   
FİZİKSEL ÖZELLİKLER
Renk Açık Kremden Kreme (Renk ölçüm cihazı ile min.75)
Yapı Preslenmiş blok halinde, kırılgan
Koku Kendine has
   
KİMYASAL ÖZELLİKLER
Kuru madde % Min. 32,0
Protein % Min. 40,0 - Max. 46,0
Fosfat % Min. 2,0 - Max. 2,7
Yapı Min. 200 (LFRA Texture Analyzer)
Fermentasyon gücü 960 ml CO2 / 2 h (Activgraph)
   
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLER
Çürütücü (Putrefactives) < 104 kob / g
Laktik asit bakterileri (LAB) < 105 kob / g
Toplam koliform < 104 kob / g
E.coli < 3 adet / g
Rope sporu < 210 adet / g
Toplam aerobik bakteri (mayadan başka) < 107 kob / g
   
ORJİN Türkiye
PROSES BİLGİSİ (Saccharomyces cerevisiae) Maya hücresinin fermentasyon ile uygun tekniklerle çoğaltılması ve paketlenmesi.
AMBALAJLAMA İç amb. alüminyumlu sülfit kağıt (ilk kat Beyaz kraft, ikinci kat alüminyum), OPP dış sarım, özel baskı kutu ve kraft koli dış ambalaj
NAKLİYE VE DEPOLAMA KOŞULLARI 0 - 4 C° de, dondurmadan saklanır. Frigofirik araçlarla sevk edilir. Taşıma ve depolama esnasında dış ambalajın hasar görmemesine dikkat edilmelidir.
RAF ÖMRÜ 0 - 4 C° de 45 gün.
AMAÇLANAN KULLANIM Evde kullanıma yönelik, her türlü hamur işleri için, çiğ olarak tüketilmez.
ETİKETLEME TGK Etiketleme Yönetmeliğine uygun
HAZIRLAMA KOŞULLARI Hazırlanacak ürün çeşidine göre una %2- 5 oranında katılır, ılık su içerisinde çözüldükten sonra