Müşteri Memnuniyeti
Kalite Yönetimi
Çevre Yönetimi
İnsan Kaynakları
Fırıncılık Merkezi
E-Katalog
English
Türkçe
Română
български
Anasayfa
Mauri Hakkında
Hakkımızda
Mauri'den Haberler
Reçeteler
Ürünlerimiz
Türev Ürünler
Ekmekçilik ve Unlu Gıda Bileşenleri
Mayalar
İletişim
Anasayfa
Mauri Hakkında
Hakkımızda
Mauri'den Haberler
Reçeteler
Ürünlerimiz
Türev Ürünler
Ekmekçilik ve Unlu Gıda Bileşenleri
Mayalar
İletişim
Tam Buğday Ekmeği Miksi
Kullanım Bilgisi
Mauri Anadolu Tam Buğday Ekmeği Miksi:
20 KG
Mauri Maya:
0,6 KG
Tuz:
0,3 KG
Su:
12 – 12,5 Lt
Yoğurma Süresi
Spiral Mikserde 3 dk. yavaş + 5-6 dk. hızlı
Hamur Sıcaklığı
23 – 25 °C
Pişirme Süresi
Buhar verilerek 230 °C de 25-30 dk.
x