Müşteri Memnuniyeti
Kalite Yönetimi
Çevre Yönetimi
İnsan Kaynakları
Fırıncılık Merkezi
E-Katalog
English
Türkçe
Română
български
Anasayfa
Mauri Hakkında
Hakkımızda
Mauri'den Haberler
Reçeteler
Ürünlerimiz
Türev Ürünler
Ekmekçilik ve Unlu Gıda Bileşenleri
Mayalar
İletişim
Anasayfa
Mauri Hakkında
Hakkımızda
Mauri'den Haberler
Reçeteler
Ürünlerimiz
Türev Ürünler
Ekmekçilik ve Unlu Gıda Bileşenleri
Mayalar
İletişim
Reçeteler
FORMÜL
HAMUR
Un
100
MAURİ PRO Maya
3
Şeker
5
Su
60
Tuz
1,3
Margarin
5
Gluten
1,5
Süt tozu
2
Kalsiyum propiyonat
1
Toplam hamur : kg
178,8
PROSES
Yoğurma :
hızlı mikser de 3 dk.yavaş + 17 dk. hızlı devirde
Hamur sıcaklığı :
25°C
Ön dinlendirme :
10 dk.
Kesme/Tartma :
575 gr
Yuvarlama
Dinlendirme :
15 dk.
Şekil verme :
uzun baston- kapaklı tost kalıbı içerisinde
Fermantasyon :
75 dk. / 35°C / %75 nem
Pişirme :
45 dk. / 200°C
x