Müşteri Memnuniyeti
Kalite Yönetimi
Çevre Yönetimi
İnsan Kaynakları
Fırıncılık Merkezi
English
Türkçe
Anasayfa
Mauri Hakkında
Hakkımızda
Mauri'den Haberler
Reçeteler
Ürünlerimiz
Mayalar
Ekmekçilik ve Unlu Gıda Bileşenleri
Türev Ürünler
İletişim
Anasayfa
Mauri Hakkında
Hakkımızda
Mauri'den Haberler
Reçeteler
Ürünlerimiz
Mayalar
Ekmekçilik ve Unlu Gıda Bileşenleri
Türev Ürünler
İletişim
Reçeteler
FORMÜL
HAMUR
MAURİ TAM BUĞDAY EKMEK MİKSİ
100
MAURİ MAYA
3
Su
60
Toplam hamur : kg
163
PROSES
Yoğurma :
hızlı mikser de 3 dk.yavaş + 15 dk. hızlı devirde
Hamur sıcaklığı :
25°C
Ön dinlendirme :
15 dk.
Kesme/Tartma :
400 gr
Yuvarlama
Dinlendirme :
15 dk.
Şekil verme
Fermantasyon :
60 dk. / 35°C / %75 nem
Pişirme :
25 dk. / 210°C