Müşteri Memnuniyeti
Kalite Yönetimi
Çevre Yönetimi
İnsan Kaynakları
Fırıncılık Merkezi
English
Türkçe
Anasayfa
Mauri Hakkında
Hakkımızda
Mauri'den Haberler
Reçeteler
Ürünlerimiz
Mayalar
Ekmekçilik ve Unlu Gıda Bileşenleri
Türev Ürünler
İletişim
Anasayfa
Mauri Hakkında
Hakkımızda
Mauri'den Haberler
Reçeteler
Ürünlerimiz
Mayalar
Ekmekçilik ve Unlu Gıda Bileşenleri
Türev Ürünler
İletişim
Reçeteler
FORMÜL
HAMUR
Pidelik Un
100
MAURİ PİDE MAYASI
2
Su
70
Tuz
1
Toplam hamur : kg
173
PROSES
Yoğurma :
çatal yoğurucu : 10 dk.
Hamur sıcaklığı :
25°C
Kazan da Ön dinlendirme :
30 dk.
Kesme/Tartma :
Yuvarlama
Pasa üzerinde Dinlendirme :
45 - 60 dk.
Şekil verme
Pişirme :
10 dk. / 350°C