| FORMÜL |
HAMUR |
| MAURİ ÇOK TAHILLI EKMEK MİKSİ |
100 |
| MAURİ PRO MAYA |
3 |
| Su |
55 |
| Kalsiyum propiyonat |
1,5 |
| Toplam hamur : kg |
159,5 |
| |
|
|
| PROSES |
Yoğurma : |
hızlı mikser de 3 dk.yavaş + 15 dk. hızlı devirde |
| Hamur sıcaklığı : |
25°C |
| Ön dinlendirme : |
15 dk. |
| Kesme/Tartma : |
400 gr |
| Yuvarlama |
|
| Dinlendirme : |
15 dk. |
| Şekil verme |
|
| Fermantasyon : |
75 dk. / 35°C / %75 nem |
| Pişirme : |
25 dk. / 210°C |
| Soğutma : |
60-90 dk. ortam sıcaklığında |
| Dilimleme ve paketleme |
|