FORMÜL |
HAMUR |
MAURİ ÇOK TAHILLI EKMEK MİKSİ |
100 |
MAURİ PRO MAYA |
3 |
Su |
55 |
Kalsiyum propiyonat |
1,5 |
Toplam hamur : kg |
159,5 |
|
|
|
PROSES |
Yoğurma : |
hızlı mikser de 3 dk.yavaş + 15 dk. hızlı devirde |
Hamur sıcaklığı : |
25°C |
Ön dinlendirme : |
15 dk. |
Kesme/Tartma : |
400 gr |
Yuvarlama |
|
Dinlendirme : |
15 dk. |
Şekil verme |
|
Fermantasyon : |
75 dk. / 35°C / %75 nem |
Pişirme : |
25 dk. / 210°C |
Soğutma : |
60-90 dk. ortam sıcaklığında |
Dilimleme ve paketleme |
|